superstaruri
1973 poze   21048 vizite
Albume
aici va puteti lasa id-ul
alegeti
alyson stoner
animale
another cinderella story with selena gomez
ashley tisdale
Ashley Tisdale Glitters
ashley tisdale in realitate
avatare cu nume
avatare de mess
avril lavigne
Avril Lavigne Glitters
Bill Kaulitz
boys and girl
brittany byrnes
camp rock
Camp Rock Glitters
Cantecul No ordinary girl
ce credeti despre mine
ce nu va place l albumul meu
ce va place l albumul meu
Cele 7 minuni ale lumii
Cine as vrea sa fiu
CN VREA IN CLUB
concurs 1
concurs 2
concurs 3
concurs 4
concurs 5
concurs 6
concurs 7
concurs 8
da sau nu
dansez pentru tine
date despre ashley tisdale
date despre avril lavigne
date despre demi lovato
date despre joe jonas
date despre lucas grabeel
date despre miley cyrus
date despre phoebe tonkin
date despre selena gomez
date despre Tom Kaulitz
date despre vanessa hudgens
date despre zac efron
demi lovato
demi lovato in realitate
demi lovato live
Demi Lovato pe copertele revistelor
despre mine
dragonul american
eu
eu glitters
feline
fetele marinarului
finalele concursurilor
flori
gitchi-gitchi goo
h2o
h2o1
hamsteri
hannah montana live in London
hannah montana-miley cyrus
high school musical
High School Musical Glitters
horseland
ice age
id-ul vedetelor
intrebari
joc
joc 2
joc1
jock
jocki
jok
katy perry
kim possible
kiss the girl-ashley tisdale
little miley
medalioanele h2o
miley cyrus
miley cyrus and tokio hotel
miley cyrus in realitate
miley cyrus live in Berlin
muzica pokemon
nu uita-demi lovato
nume
nume q sclipici
pagina prietenilor mei
personajele din CAMP ROCK
personajele din h2o
phineas and ferb
play my music
pokemon diamond and pearl bottle dimension
pokemon diamond and pearl bottle dimension karaoke
Poze modificate Ashley Tisdale
poze rare ashley tisdale
Poze rare cu Demi Lovato
poze tari h2o
preferatele mele
prietenii mei
Rock Star in romana
Rock Star-Hannah Montana
scrisuri
selena gomez
superfan camp rock
superfan h2o
taylor swift
TEMA
test camp rock
test de frumusete
test h2o
test h2o1
test pt cei care vor sa fie prietenii mei
teste h2o
this is me
Tokio Hotel
Tokio Hotel Glitters
vanessa hudgens
Vanessa Hudgens Glitters
vedete
who wil i be
Zac Efron Glitters
zoo tycoon

membru din 19 ianuarie 2009

test camp rock

1)Cum se numeste Mitchie in realitate?
a)Phoebe Tonkin
b)Demi Lovato
c)Cariba Heine
d)Miley Cyrus

2)Ce muzica a auzit Shane?
a)This is Me
b)Too Cool
c)Play My Music
d)Start the Party

3)Cu cine canta Shane la alegerea unei fete?
a)Tess
b)Mitchie
c)Peghi
d)Cheiclin

4)Cum il cheama in realitate pe Shane?
a)Nick
b)Kevin
c)Joe
d)Zac

5)Cu cine este Nick in realitate?
a)Demi
b)Phoebe
c)Cariba
d)Selena

6)Cine o ajuta pe Mitchie la bucatarie?
a)Tess
b)Cheiclin
c)Peghi
d)Cleo

7)Care este prietena lui Mitchie?
a)Peghi
b)Tess
c)Cheiclin
d)Rikki

8)Cum o cheama pe Cheiclin in realitate?
a)Maria Perez
b)Jasmine Richard
c)Meghan Martin
d) Alyson Stoner

9)Cum o cheama pe Tess in realitate?
a)Demi Lovato
b)Selena Gomez
c)Meghan Martin
d)Maria Perez

10)Cum o cheama pe Peggy?
a)Jasmine
b)Demi
c)Selena
d)Phoebe



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 5
anonim
mitchie torres and camp rock fan number 1 forever 20 octombrie 2011  
demi,this is me,mitchie,joe,selena,meghan martin,chaitlin,cheitlin,alyson stouner jasmin richard
  Raportează
anonim
maria 30 ianuarie 2011  
nu am inteles nimic
  Raportează
channel 8 aprilie 2010  
1.demi ovato
2.this is the me
3.mithie
4.joe
5.selena
6.cheitlin
7.cheitlin
8.alyson stoner
9.meghan martin
10.jasmine
  Raportează
deeutza 1 mai 2009  
1.b 2.a 3.c 4.c 5.d 6.b 7.c 8.d 9.c 10.a
  Raportează
anonim
maria 1 mai 2009  
1) DEMI LOVATO.rn2)THIS IS ME.rn3)MITCHIErn4)JOErn5)SELENA GOMEZ;)rn6)Cheiclin rn7)Cheiclin rn8)Alyson Stoner rn9)Meghan Martin rn10)Jasmine
  Raportează
Către: superstaruri

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.