superstaruri
1973 poze   21048 vizite
Albume
aici va puteti lasa id-ul
alegeti
alyson stoner
animale
another cinderella story with selena gomez
ashley tisdale
Ashley Tisdale Glitters
ashley tisdale in realitate
avatare cu nume
avatare de mess
avril lavigne
Avril Lavigne Glitters
Bill Kaulitz
boys and girl
brittany byrnes
camp rock
Camp Rock Glitters
Cantecul No ordinary girl
ce credeti despre mine
ce nu va place l albumul meu
ce va place l albumul meu
Cele 7 minuni ale lumii
Cine as vrea sa fiu
CN VREA IN CLUB
concurs 1
concurs 2
concurs 3
concurs 4
concurs 5
concurs 6
concurs 7
concurs 8
da sau nu
dansez pentru tine
date despre ashley tisdale
date despre avril lavigne
date despre demi lovato
date despre joe jonas
date despre lucas grabeel
date despre miley cyrus
date despre phoebe tonkin
date despre selena gomez
date despre Tom Kaulitz
date despre vanessa hudgens
date despre zac efron
demi lovato
demi lovato in realitate
demi lovato live
Demi Lovato pe copertele revistelor
despre mine
dragonul american
eu
eu glitters
feline
fetele marinarului
finalele concursurilor
flori
gitchi-gitchi goo
h2o
h2o1
hamsteri
hannah montana live in London
hannah montana-miley cyrus
high school musical
High School Musical Glitters
horseland
ice age
id-ul vedetelor
intrebari
joc
joc 2
joc1
jock
jocki
jok
katy perry
kim possible
kiss the girl-ashley tisdale
little miley
medalioanele h2o
miley cyrus
miley cyrus and tokio hotel
miley cyrus in realitate
miley cyrus live in Berlin
muzica pokemon
nu uita-demi lovato
nume
nume q sclipici
pagina prietenilor mei
personajele din CAMP ROCK
personajele din h2o
phineas and ferb
play my music
pokemon diamond and pearl bottle dimension
pokemon diamond and pearl bottle dimension karaoke
Poze modificate Ashley Tisdale
poze rare ashley tisdale
Poze rare cu Demi Lovato
poze tari h2o
preferatele mele
prietenii mei
Rock Star in romana
Rock Star-Hannah Montana
scrisuri
selena gomez
superfan camp rock
superfan h2o
taylor swift
TEMA
test camp rock
test de frumusete
test h2o
test h2o1
test pt cei care vor sa fie prietenii mei
teste h2o
this is me
Tokio Hotel
Tokio Hotel Glitters
vanessa hudgens
Vanessa Hudgens Glitters
vedete
who wil i be
Zac Efron Glitters
zoo tycoon

membru din 19 ianuarie 2009

test de frumusete

test de frumusete
Descriere album: 1)ce statura ai?
a)miniona
b)medie
c)inalta
d)foarte inalta

2)Cum este corpul tau?
a)prea slab
b)numai curbe si rotunjimi
c)suptire
d)cam prea implinit

3)Cu cine te poti identifica din punct de vedere fizic?
a)Jodie Foster
b)Marilyn Monroe
c)Linda Evanghelista
d)Elisabeth Taylor

4)Cum este temperamentul tau?
a)timid
b)calm
c)rezervat
d)impulsiv

5)De ce tip e frumusetea ta?
a)androgin, subtil
b)senzual, sexi
c)modern
d)sanatos, natural

6)Cum este parul tau natural?
a)drept
b)cu bucle
c)ondulat
d)cret

7)Ce este a manca?
a)o necesitate
b)o placere
c)un gest inutil
d)o sarbatoare

8)Ce ti-ai schimba daca ai avea o bagheta magica?
a)statura
b)pieptul
c)picioarele
d)greutatea

9)Ce iti place la tine?
a)fata
b)corpul
c)alura
d)parul

10)Ce parfum folosesti intotdeauna?
a)proaspat si racoros
b)cald si senzual
c)diferit, nu te dai de doua ori cu acelasi parfum
d)floral, usor



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 7
anonim
sexysanda10 14 august 2010  
Un test de frumusete interesant gasiti pe www.sexymetru.com pentru baieti si pe fete.sexymetru.com pentru fete, trebuie doar sa iti incarci poza si 100 de persoane (fete, respectiv baieti) vor vota daca esti sexy sau nu.
  Raportează
anonim
ema 12 iulie 2010  
foarte inalta
prea slab (22kg)
hanah montana
calm
senzual , sexi
lung pana la fund drept si blond
o necesitate
picioarele
parul
proaspat si racoros
  Raportează
anonim
madalina 5 mai 2010  
1.c,2.c,3.c ,4.a ,5.c ,6.a ,7.b ,8.c ,9.b,10.
  Raportează
channel 8 aprilie 2010  
1.inalta
2.subtire(28 kg)
3.marilyn monroe
4.rezervat
5.modern
6.drept(blond)
7.o necesitate
8.piciarele
9.fata
10.diferit
  Raportează
anonim
d3nyss3 23 mai 2009  
1. c-inalta ,2.c- subtire ,3.b- marily monroe , 4.d-impulsiv , 5.b -senzual, sexy ,6.c-ondulat , 7.a- o necesitate , 8.b- pieptul , 9.b-corpul , 10.b- cald si senzual
  Raportează
anonim
MELY-MELY 11 mai 2009  
1C 2C 3C 4C 5B 6A 7A 8A 9A 10C SI SA IMI SPUNETI REZULTATELE
  Raportează
anonim
maria 1 mai 2009  
1) C....2)D...:-<..3) POATE a....4)C....5)D...6)D...7)A...8)D:))...9)A SI D...10)C..LE CAM SCHIMB :))
  Raportează
Către: superstaruri

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.